Sådan forbereder du dig til dit møde med myndigheder og instanser

Tilbud

DKK2,500.00 DKK0.00 Incl. moms

ALT DETTE FÅR DU GRATIS – VÆRDI ca. 2.500,-

1. E-learning | undervisning

2. Læsning af din opgave/sag

3. Rådgivning på telefon eller Skype

Beskrivelse

e-learning | online-undervisning

SÅDAN FORBEREDER DU DIG TIL DIT MØDE MED MYNDIGHEDER OG INSTANSER

MYNDIGHEDER Kommune | Familieretshus | Familieretten | INSTANSER Daginstitution | Skole | Sundhedsplejerske | m.m.

e-learnings | undersvisningsforløb

Moduler og trin vises forneden

Modul 1 DINE FORBEREDELSER
Trin 1 INDLEDNING
Trin 2 LÆR OM MYNDIGHEDER OG INSTANSER
Trin 3 VILKÅRERNE FOR DEN BELASTEDE FAMILIE
Trin 4 GODE RÅD TIL DE PÅRØRENDE (venner & familie)
Trin 5 SÅDAN HÅNDTERER DU DEN KONFLIKTFYLDTE KOMMUNIKATION
Modul 2 SÅDAN HJÆLPER OG STØTTER DU JERES BARN
Trin 1 FORSTÅ DIT BARNS SYPTOMER OG REAKTIONER
Trin 2 VIDEO ØVELSER DU KAN LAVE SAMMEN MED DIT BARN
Trin 3 SNAK OM DET - TEGNEFILM
Trin 4 HVILKEN FORM FOR HJÆLP TIL JERES BARN BØR DU VÆLGE
Modul 3 FORBEREDELSE & STYRING AF DIT MØDE I KOMMUNEN, FAMILIERETSHUSET & FAMILIERETTEN
Trin 1 KOMMUNEN  - Preview
Trin 2 FAMILIERETSHUSET ( tidligere Statsforvaltning )
Modul 4 DIN OPGAVE
Trin 1 OPGAVE 1. | BESKRIV JERES BARN & FAMILIEDYNAMIKKEN
Trin 2 OPGAVE 2. | DIN INFORMATION TIL FAMILIERETSHUSET

Yderligere information

Om forløbet

Dette e-learning, undervisningsprogram er som sagt bygget op, således du både opnår en bred viden, samt forslag til hvordan du kan håndtere din og dit barns situation.

Det forudsigelige i alle børnesager, og det er uanset om vi taler kommune eller det Familieretslige system er, at det som sker, altid er næsten uforudsigeligt.

Alle børnesager er forskellige og skal håndteres forskelligt. Der er de simple børnesager, man som forældre selv kan håndtere. Der er de mere komplekse børnesager, hvor vi bestemt anbefaler, at du kontakter Kids Rescue for rådgivning.

Dette undervisningsforløb kan hjælpe dig på to områder:

Det gør dig bevidst om hvad der kan ske i din sag. Du lærer hvilke informationer du inden din kontakt med myndigheder og instanser, bør forholde dig til. Jo mere konkret, faktuelt og sobert du kommunikerer, jo større mulighed er der for, at du ikke ender som støj. Det handler om, at du lærer eller bliver bevidst om, at det er vigtigt, at du holder dig på egen “banehalvdel”. Dette kan være en særdeles udfordrende øvelse, når der skal kommunikeres om ens barns mistrivsel og det dysfunktionelle og årsag til skilsmisse eller ophør af familielivet.

Den eller de professionelle, der skal hjælpe dig med din sag, kan du nemmere og hurtigere få sat ind i alvoren i din sag. Ofte ser en forældre et problem A, men ofte er der andre problematikker, der er mere alvorlige, hvilket dine forberedelser hjælper med at belyse.
Dette undervisningsforløb er derfor udelukkende til, at du bliver mere bevidst om, hvor alvorlig din sag er “grøn, gul eller rød” – og at du bliver klædt på til, hvilke informationer der er væsentlige for dig, at forholde dig til.

Dine forberedelser vil gavne din sag. Uanset hvor din sag er endt i systemet, eller hvor den er på vej hen, er det særligt vigtigt, at din beskrivelse af dit barn bliver så nuanceret og detaljeret, som overhovedet muligt, og at din fokus holdes på dit barn og ikke jeres forældre konflikter.

Det er vigtigt, at beskrivelsen af dit barn er saglig og konkret, således af beskrivelsen giver en faktuel redegørelse af dit barns familiesituation og trivsel, som du oplever den.

Lever du i et eller har levet i et dysfunktionelt familiemønster, er det særligt vigtigt, at du altid holder dig på egen banehalvdel. Uden professionel hjælp og sparring, kan det for den følelsesmæssige ramte forældre, være en særdeles svær øvelse!

I sidste modul i undervisningsforløb, skal du blot fylde på i forhold til informationer og beskrivelser du bliver guidet i. Når du har gjort dit hjemmearbejde, er det den professionelle på din sag, der sammen med dig guider dig til, hvad er relevant og hvordan kan og bør din fortælling kommunikeres videre i systemet.

Når du er færdig med dit e-learningsforløb og opgave:

1. SEND DIN OPGAVE PÅ MAIL – kontakt@kidsrescue.dk

2. Vi kontakter dig lige efter for booking af tid til en rådgivningssamtale. Du vil få råd og vejledning til, hvordan du bedst komme videre med din sag og hvilke ressourcer og omkostninger, der kan være forbundet med det.

Finder du det efterfølgende nødvendigt med opstart af et rådgivningsforløb og sagsbehandling af din sag, styres honorar via klippekort.
Kids Rescue Danmark er et partnerskab af specialister.

Der samarbejdes tværfagligt og helhedsorienteret for at løse familiesager, hvor børn kan blive taberen.
De selvstændige fagkompetencer kunne være: Advokat, jurist, socialrådgiver, psykologer, familieterapeut samt flere øvrige relevante fagkompetencer – alt efter hvad der er behov for i din sag. Dissehonores uden om Kids Rescue, men indgår udelukkende som en del af dit tværfaglige team på din sag.

Du kunne også være interesseret i...