10 ugers undervisningsforløb i chakrameditation, men du får 1 års fuld adgang.

Tilbud

DKK375.00 DKK0.00 Incl. moms

Vi har i Kids Rescue rigtig gode erfaringer med effekten af chakrameditation. 10 ugers undervisning i chakrameditation udviklet og indtalt af Peter Pedersen, som er verdensmester- og verdensrekordholder i fridykning.

Du får fuld adgang 1 år, således du får rig mulighed for at kunne lære at mestre chakrameditation uden guidning. For forældre i skilsmisse, kan det for nogle være svært og andre umuligt, at finde den nødvendige ro, fokus og overblik. Det er svært, fordi skilsmissen ofte medfører en lang række overvældende og uforudsete udfordringer, man som forælder har svært ved at mestre.

Derfor er det vigtigt, at finde en metoder der netop kan skabe RO – FOKUS – OG OVERBLIK. Kids Rescue giver dig nu muligheden for at prøve basismeditationen helt gratis, klik her…  

90 på lager

Beskrivelse

10 ugers e-learning | undervisning i chakra meditation

Udviklet og indtalt af den 4-dobbelt verdensmester og rekordholder i fridykning, Peter Pedersen.

Peter Pedersens fortæller her om sin egen erfaring med chakrameditatio

 

Jeg har selv testet min måde at meditere på, mens jeg konkurrerede som fridykker på eliteplan. Det kunne være, når jeg skulle passe målrettet og struktureret træning ind i en dagligdag, som for andre måske allerede så fyldt ud. Det kunne osse være, når jeg var på træningsophold ved Middelhavet eller i Egypten, hvor presset skulle håndteres inden et verdensmesterskab.
 
I mange situationer har jeg brugt meditationen for at bevare fokus på målet. I den sammenhæng kan jeg nævne, at det har virket efter hensigten, da jeg både har sat flere verdensrekorder og har vundet et verdensmesterskab.
 
Nu forventer jeg ikke, at du som meditationselev skal til at dykke dybt, som jeg har gjort, men jeg forventer, at du kan bruge meditationforløbet til at lære noget om dig selv, og til at udnytte dine kapaciteter på den bedst mulige måde.
 
Jeg har gennem de senere år haft mange meditationeelever. Nogle med stress og depression, nogle lige på kanten til at få det, og andre der gerne har villet gøre noget godt for sig selv. Resultaterne har været gode for stort set alle, som jeg har undervist, og hvis jeg skal finde en fællesnævner for de, der har haft den største succes, så vil det være deres dedikation til meditationsforløbet
 

PRØV BASIS MEDITATIONEN

E-LEARNING - 10 UGERS UNDERVISNINGSFORLØB i CHAKRA MEDITATION

Under hvert modul og trin, bliver du guidet med både lydfiler og forklaringer. Det er et grundigt og særdeles gennemarbejdet forløb af Peter Pedersen, 4 dobbelt verdens mester og rekordholder i fridykning.

 

Modul 1 Inden du går i gang med dit undervisningsforløb
Trin 1 Introduktion
Modul 2 Uge 1 - 8
Trin 1 Uge 1 | Basismeditation
Trin 2 Uge 2 | Rodchakra
Trin 3 Uge 3 | Harechakra
Trin 4 Uge 4 | Manipurachakra
Trin 5 Uge 5 | Hjertechakra
Trin 6 Uge 6 | Strubechakra
Trin 7 Uge 7 | Pandechakra
Trin 8 Uge 8 | Kronechakra
Modul 3 Uge 9 & 10 | Overbygning | Inspirationsmeditation
Trin 1 Uge 9 | Første overbygning | Inspirationsmeditation
Trin 2 Uge 10 |Anden overbygning | Inspirationsmeditation

Yderligere information

Udbytte

Chakrameditation kan i høj grad hjælpe med at håndtere:

-Manglende overblik
-Tankemylder
-Katastrofetanker
-Stress
-Udbrændhed
-Depression
-Usikkerhed
-Angst

MEN, det er nu for alle der ønsker at holde sin mentale hygiejne i top. Selvom du ikke oplever de nævnte symptomer, er chakrameditation en fantastisk mulighed for dig, der søger nogle værktøjer til at holde din mentale hygiejne i top. Med chakra meditation kan du styrke din koncentration og lære at forebygge stress. Det er din mulighed for at skabe din egen: Fokus, Ro og Overblik!