Peter Pedersens fortæller her om sin egen erfaring med chakrameditation ...

Jeg har selv testet min måde at meditere på, mens jeg konkurrerede som fridykker på eliteplan. Det kunne være, når jeg skulle passe målrettet og struktureret træning ind i en dagligdag, som for andre måske allerede så fyldt ud. Det kunne osse være, når jeg var på træningsophold ved Middelhavet eller i Egypten, hvor presset skulle håndteres inden et verdensmesterskab.

I mange situationer har jeg brugt meditationen for at bevare fokus på målet.

I den sammenhæng kan jeg nævne, at det har virket efter hensigten, da jeg både har sat flere verdensrekorder og har vundet et verdensmesterskab.

Nu forventer jeg ikke, at du som meditationselev skal til at dykke dybt, som jeg har gjort, men jeg forventer, at du kan bruge meditationforløbet til at lære noget om dig selv, og til at udnytte dine kapaciteter på den bedst mulige måde.

Jeg har gennem de senere år haft mange meditationeelever. Nogle med stress og depression, nogle lige på kanten til at få det, og andre der gerne har villet gøre noget godt for sig selv.

Resultaterne har været gode for stort set alle, som jeg har undervist, og hvis jeg skal finde en fællesnævner for de, der har haft den største succes, så vil det være deres dedikation til meditationsforløbet.

Hvis man vil ku løbe 10 km rigtigt hurtigt, så skal man øve sig i at løbe. Hvis man vil være god til at meditere, så skal man også øve sig i det. Hvis man til gengæld løber for meget, så kan man blive skadet, og lidt af det samme gælder, når man mediterer. For meget meditation kan komme til at virke som en flugt fra virkeligheden, så som man siger indenfor buddhismen eller i Mindfullness, som har vundet stor indpas i vores vestlige verden, så handler det om at finde mellemvejen. Så hverken for meget eller for lidt løb, hvis man vil være god til det, og hverken for meget eller for lidt meditation, hvis man skal have det bedste ud af det. I dig selv…

OM UNDERVISNINGSFORLØBET I CHAKRAMEDITATION

Lyt til Peter Pedersen, der giver dig den helt nødvendige baggrundsviden og gode råd inden din første GRATIS basismeditation, eller blot til dig som er nysgerrig for at høre, hvad Chakrameditation kan gøre for dig.

God fornøjelse.

LYT HER...

GRATIS BASISMEDITATION

Hvad er chakrameditation

FULD ADGANG 1 ÅR

10 ugers undervisning i chakrameditation udviklet og indtalt af Peter Pedersen, som er verdensmester- og verdensrekordholder i fridykning. Du får fuld adgang 1 år, således du får rig mulighed for at kunne lære at mestre chakrameditation uden guidning.

Peter Pedersens fortæller her om sin egen erfaring med chakrameditation ...

Jeg har selv testet min måde at meditere på, mens jeg konkurrerede som fridykker på eliteplan. Det kunne være, når jeg skulle passe målrettet og struktureret træning ind i en dagligdag, som for andre måske allerede så fyldt ud. Det kunne osse være, når jeg var på træningsophold ved Middelhavet eller i Egypten, hvor presset skulle håndteres inden et verdensmesterskab.

I mange situationer har jeg brugt meditationen for at bevare fokus på målet.

I den sammenhæng kan jeg nævne, at det har virket efter hensigten, da jeg både har sat flere verdensrekorder og har vundet et verdensmesterskab.

Nu forventer jeg ikke, at du som meditationselev skal til at dykke dybt, som jeg har gjort, men jeg forventer, at du kan bruge meditationforløbet til at lære noget om dig selv, og til at udnytte dine kapaciteter på den bedst mulige måde.

Jeg har gennem de senere år haft mange meditationeelever. Nogle med stress og depression, nogle lige på kanten til at få det, og andre der gerne har villet gøre noget godt for sig selv.

Resultaterne har været gode for stort set alle, som jeg har undervist, og hvis jeg skal finde en fællesnævner for de, der har haft den største succes, så vil det være deres dedikation til meditationsforløbet.

Hvis man vil ku løbe 10 km rigtigt hurtigt, så skal man øve sig i at løbe. Hvis man vil være god til at meditere, så skal man også øve sig i det. Hvis man til gengæld løber for meget, så kan man blive skadet, og lidt af det samme gælder, når man mediterer. For meget meditation kan komme til at virke som en flugt fra virkeligheden, så som man siger indenfor buddhismen eller i Mindfullness, som har vundet stor indpas i vores vestlige verden, så handler det om at finde mellemvejen. Så hverken for meget eller for lidt løb, hvis man vil være god til det, og hverken for meget eller for lidt meditation, hvis man skal have det bedste ud af det. I dig selv…

OM UNDERVISNINGSFORLØBET I CHAKRAMEDITATION

Lyt til Peter Pedersen, der giver dig den helt nødvendige baggrundsviden og gode råd inden din første GRATIS basismeditation, eller blot til dig som er nysgerrig for at høre, hvad Chakrameditation kan gøre for dig.

God fornøjelse.

GRATIS BASISMEDITATION

Hvad er chakrameditation

FULD ADGANG 1 ÅR

10 ugers undervisning i chakrameditation udviklet og indtalt af Peter Pedersen, som er verdensmester- og verdensrekordholder i fridykning. Du får fuld adgang 1 år, således du får rig mulighed for at kunne lære at mestre chakrameditation uden guidning.